foto

Patricia Haines

  • nar. 3.2.1932
    Sheffield, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.2.1977 (45 let)
    Northampton, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Touch of the Casanovas, A (TV film)
1972 The Fast Kill
Virgin Witch
1969 Last Shot You Hear, The
Walk a Crooked Path
1968 Them Down There (TV film)
1965 Reluctant Bandit (TV film)
The Night Caller
1961 Clue of the Silver Key, The
1960 The Shakedown

TV seriály

1976 Beasts (TV seriál)
Murder (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Ski-Boy (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Někdo prostě chodil po mém hrobě (E25)
1969 Department S (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
Rainbow City (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Love of Mike, The (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky