foto

Paula Tlbrook

  • nar. 16.1.1930 (89 let)
    Salford, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Polibek motýla
1990 Final Frame, The (TV film)
1985 Městečko Wetherby
1984 Soukromá slavnost
1982 Walter (TV film)
1979 All Day on the Sands (TV film)

TV seriály

1994 Moving Story (TV seriál)
Once Upon a Time in the North (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
1992 So Haunt Me (TV seriál)
1988 Andy Capp (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1981 Stay with Me Till Morning (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1975 I Didn't Know You Cared (TV seriál)
Nightingale's Boys (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
Shabby Tiger (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace