foto

Joe Pennella

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 An American Girl Story - Melody 1963: Love Has to Win
2012 Commencement
Curse of the Sunset Starlet
2011 My Life As an Experiment (TV film)
Vince Uncensored (TV film)
2008 Man of Your Dreams (TV film)
2005 Deal (TV film)
1994 Za pět minut dvanáct: Svatba v Las Vegas (TV film)
1991 Manželka, matka, vražedkyně (TV film)
1990 To My Daughter (TV film)
1989 Bláznivá spolubydlící
1986 Alien Warrior

TV seriály

2020 Outmatched (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 LA to Vegas (TV seriál)
Bernard's Birthday (E10)
Overbooked (E09)
Parking Lot B (E08)
další epizody (9)
2017 Imaginary Mary (TV seriál)
2016 Děda se závazky (TV seriál)
The Cure (E22)
The Memorial (E21)
Jimmy's 50th, Again (E20)
další epizody (13)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Jimmy & Son (E09)
Gerald's Two Dads (E08)
Sexy Guardian Angel (E07)
další epizody (8)
Red Band Society (TV seriál)
Waiting for Superman (E13)
We'll Always Have Paris (E12)
The Guilted Age (E11)
Mistresses (TV seriál)
Goodbye Girl (S03E13)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
další epizody (13)
2014 Red Band Society (TV seriál)
What I Did for Love (E10)
How Did We Get Here? (E09)
Get Outta My Dreams, Get Into My Car (E08)
další epizody (9)
The Neighbors (TV seriál)
There Goes the Neighbors' Hood (S02E22)
All That Jazzy Jeff (S02E21)
Uncle Benjamin (S02E19)
další epizody (10)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
Mrcha od vedle (TV seriál)
The Leak... (S02E12)
Mean Girls... (S02E10)
The Scarlet Neighbor... (S02E09)
The Neighbors (TV seriál)
A Christmas Story (S02E11)
Thanksgiving Is No Schmuck Bait (S02E09)
Good Debbie Hunting (S02E08)
další epizody (19)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
A Weekend in the Hamptons... (S02E07)
Whatever It Takes... (S02E05)
Shitagi Nashi... (S01E07)
další epizody (8)
The Neighbors (TV seriál)
Juan of the Dead (S01E10)
Merry Crap-mas (S01E09)
Thanksgiving Is for the Bird-Kersees (S01E08)
další epizody (10)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a konec 2/2 (S08E16)
Pan Monk a konec 1/2 (S08E15)
Pan Monk a policejní odznak (S08E14)
další epizody (21)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zázrak (S07E09)
Pan Monk je zhypnotizován (S07E08)
Pan Monk řeší stý případ (S07E07)
další epizody (15)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a muž, který postřelil Santa Clause (S06E10)
Pan Monk nemůže v noci spát (S06E09)
Pan Monk a nesprávný člověk (S06E08)
další epizody (10)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Praise Be Praise (E10)
The Robbery (E09)
Teddy Takes Off (E08)
další epizody (4)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Living with Fran (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Rabbit Test (E06)
You Lose, I Win (E05)
Dinner Date with Death (E03)
další epizody (4)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)
2003 Luis (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2001 Going to California (TV seriál)
Kate Brasher (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
...That Ends Well (S06E24)
All's Well... (S06E23)
Falling Forward (S06E22)
další epizody (10)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Ties That Bind (S06E09)
Fate, Hope and Charity (S06E08)
We Gather Together (S06E07)
další epizody (23)
1998 Správná pětka (TV seriál)
One Christmas, to Go (S05E10)
Gifts (S05E09)
Love and War (S05E08)
další epizody (23)
1997 Hiller and Diller (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
S'Wunnerful Life (S04E11)
Adjustments (S04E10)
Truth Be Told (S04E09)
další epizody (11)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Amazing Grace (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Muddling Through (TV seriál)
Something Wilder (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 The Neighbors (TV seriál)
All That Jazzy Jeff (S02E21)
2013 The Neighbors (TV seriál)
Any Friggin' Sunday (S02E06)
Space Invaders (S01E15)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jede tábořit (S08E12)
2006 Everwood (TV seriál)
Sbohem, lásko (S04E20)
2005 Everwood (TV seriál)
Líp tě poznat (S04E09)
2000 Správná pětka (TV seriál)
Getting There (S06E17)
Fear and Loathing (S06E11)
1999 Správná pětka (TV seriál)
Driven to Extremes (S05E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky