foto

Pauline Yates

  • nar. 16.6.1929
    St. Helens, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.1.2015 (85 let)
    Denville Hall, Northwood, Hillingdon, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Válečníci (TV film)
1986 Udržet sen (TV film)
1984 She'll Be Wearing Pink Pyjamas
1975 Going, Going, Gone... Free? (TV film)
Savages (TV film)
1968 Lev ve stodole
1965 Drahoušek
1964 Never Mention Murder
1960 Identity Unknown

TV seriály

2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1992 So Haunt Me (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
1959 Epilogue to Capricorn (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace