foto

Peter Armitage

  • nar. 1937
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Second Coming, The (TV film)
2001 Válka policajtů
1999 Dockers (TV film)
1996 Circles of Deceit: Sleeping Dogs (TV film)
1991 Advocates I (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film)

TV seriály

2006 Sorted (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 The Vet (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1993 Magic Grandad (TV seriál)
Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)
G.B.H. (TV seriál)
In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Kuželky (S01E10)
1977 Rag Trade, The (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Days of Hope (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Lucky Feller (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace