Reklama

Reklama

Eric

Eric

nar. 16.02.1979 (45 let)
Soul, Jižní Korea

Biografie (1)

Eric Moon, rodným jménem Jung Hyuk Mun, se narodil 16. února 1979 v Soulu. Zde také chodil na základní školu. Poté, co se jeho rodina přestěhovala do USA, navštěvoval střední školu v Los Angeles. V roce 1996 se vrátil do Koreje a nastoupil jako praktikant do SM Entertainment. Brzy nato se stal součástí chlapecké skupiny Shinhwa, ve které působí jako hlavní rapper dodnes. Poté vystudoval univerzitu Dongguk s divadelním a filmovým zaměřením. Ericova kariéra herce… (více)

Zajímavosti (2)

Peopyum (2019)

  • V hlavní ženské roli se mohla objevit jihokorejská herečka Joon-hee Go. No, nestalo se tak hlavně proto, že herečka, dle svých vlastních slov, nedokázala překonat stres a napětí z tehdy jen čerstvě uzavřeného kontroverzního případu, mediálně protíraného a všemi sedmi pády skloňovaného, který od roku 2018 zaplňoval titulní stránky jihokorejských bulvárních článků, Burning Sun někdy  označovaného také jako Burnig Sun gate scandal, v němž uvízlo velké množství význačných jmen nejenom z tamějšího zábavního průmyslu, ale také několik jmen ze státních složek nebo jmen funkcionářů a vlivných investorů nejmenovaných společností. A možná že se tehdejší napětí projevilo i na rozhodnosti jihokorejského herce Eric, který rozhodně odmítl nabídku seriálových tvůrců ztvárnit hlavní mužskou roli, tedy roli Yi-do Seo, v níž se tedy posléze objevil herec Seong-rok Shin. (Conspi)

Poseidon (2011)

  • Jen krátce po samotném začátku natáčení se díky nevyhovujícím klimatickým podmínkám a vojenskému bombardování severokorejského ostrova Yeonpyeong natáčení série pozastavilo. Díky tomu vzniklo hned několik kolizních pracovních situací, díky nimž se z původního obsazení vytratila celá trojice hereckých jmen. Po jihokorejském herci Kang-woo Kim a herečce Ok-bin Kim se z další spolupráce na výrobě distancoval i herec Eric, který naopak akceptoval nabídku hlavní seriálové role televizní série Spy Myeongwol (2011). (Conspi)

Galerie (27)

Reklama

Herec

Host

Reklama

Reklama