foto

Samuel Jung

  • nar. 2003

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Klan Wagnerů (TV film)
Tom Turbo - Von 0 auf 111
Unheil in den Bergen (TV film)
2012 Clarissas Geheimnis (TV film)
Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2011 Michael
Željesboj (TV film)
2008 Jaderná havárie: Den první (TV film)

TV seriály

2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky