foto

Marc Koninckx

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 ConneXion intime (TV film)
2018 Mystère à l'Élysée (TV film)
Mystère à la Sorbonne (TV film)
2017 L'incident
Mystère Place Vendôme (TV film)
2016 Rock On 2
2013 Maryan
2011 Náhradní plán
Vzpoura
2009 Le Jour où Dieu est parti en voyage
2008 Johnny Mad Dog
Sa raison d'être (TV film)
2006 Comme deux gouttes d'eau (TV film)
La reine Sylvie (TV film)
Vytrvalí
2005 Le triporteur de Belleville (TV film)
2004 Bottes, Les (TV film)
La nourrice (TV film)
Thé d'Ania, Le
2003 Miluji Vás, Výsosti (TV film)
2002 L'envolé (TV film)
2001 Vent de poussières (TV film)
Y'a pas d'âge pour s'aimer (TV film)
1999 Mort d'un conquérant (TV film)
1998 Préférence

TV seriály

2018 Záchranný plán (TV seriál)
2015 Hotel na pláži (TV seriál)
Nevydařená svatba (S02E06)
Odhalené lži (S02E05)
Výcvik svůdníka (S02E04)
další epizody (6)
2014 Hotel na pláži (TV seriál)
Večírek na rozloučenou (S01E06)
Přiznání (S01E05)
Hrdost (S01E04)
další epizody (6)
2009 Zlatý poklad (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)

Dokumentární

1985 Permeke

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky