foto

Jean-Philippe Bourdon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Le grand tout
2003 Eurobest (TV film)

TV seriály

2018 Vol 69 (TV seriál)
2003 Les 100 plus grands... (TV seriál)

Dokumentární

2001 Ombre et lumière (TV seriál)

TV pořady

2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)

Host

TV pořady

1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky