foto

Sofia Essaïdi

  • nar. 6.8.1984 (36 let)
    Casablanca, Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Meurtres en Auvergne (TV film)
2014 Mea Culpa
2012 La Clinique de l'amour!
2005 Velký vezír

TV seriály

2020 La Promesse (TV seriál)
2018 Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
Kepler(s) (TV seriál)
Au pays qui te ressemble (E06)
Au bord de l'abîme (E05)
Sous le projecteur (E04)
další epizody (6)
2009 Chabada (TV seriál)
2008 Aïcha (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2011 Danse avec les stars (TV pořad)
Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky