foto

Jaschka Lämmert

  • nar. 18.3.1974 (47 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blind ermittelt - Endstation Zentralfriedhof (TV film)
Blind ermittelt - Zerstörte Träume (TV film)
2019 Blind ermittelt - Das Haus der Lügen (TV film)
2018 Blind ermittelt - Blutsbande (TV film)
Blind ermittelt - Die toten Mädchen von Wien (TV film)
2016 Skryté rezervy
2015 Der Blunzenkönig
2014 High Performance
2008 Jaderná havárie: Den první (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Láska přichází z hor (TV film)
2005 Schrift des Freundes, Die (TV film)
2003 Böse Zellen
1999 Der Liebhaber
1997 Vánoční horečka

TV seriály

2019 Expert na zločin (TV seriál)
Schuld (S02E08)
Zirkus (S02E07)
Die Stimmen (S02E06)
další epizody (8)
Soko Vídeň (TV seriál)
Die Entführung des Markus P. (S14E08)
2018 Expert na zločin (TV seriál)
Vězeň (S01E08)
Myšlenky na smrt (S01E07)
Paranoia (S01E06)
další epizody (8)
The Romanoffs (TV seriál)
House of Special Purpose (E03)
2015 Die Bergretter (TV seriál)
Mutterseelenallein (S07E02)
2013 CopStories (TV seriál)
Oida? (S01E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Am Abgrund (S09E08)
2012 Místo činu (TV seriál)
Kontejner smrti (S43E11)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Date mit dem Tod (S07E04)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Noc v nemocnici (S09E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Místo činu (TV seriál)
Tödlicher Galopp (S28E15)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky