foto

Emma Bernard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Notting Hill

TV seriály

1999 Holby City (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1995 Faith in the Future (TV seriál)
One for the Road (TV seriál)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1991 Plány a touhy (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace