foto

Simone Missick

  • nar. Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 #truth
2018 Jinn
2016 The Big Chop
2013 Douglass U
2012 Jak chutná láska (TV film)

TV seriály

2019 Nepohádky (TV seriál)
Chapter 10: Forgiveness (S01E10)
2018 Nepohádky (TV seriál)
Chapter 9: Deception (S01E09)
Iron Fist (TV seriál)
A Duel of Iron (S02E10)
War Without End (S02E09)
Morning of the Mindstorm (S02E07)
další epizody (6)
Luke Cage (TV seriál)
They Reminisce Over You (S02E13)
Can't Front On Me (S02E12)
The Creator (S02E11)
další epizody (13)
2017 The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Take Shelter (E05)
další epizody (5)
2016 Luke Cage (TV seriál)
You Know My Steez (S01E13)
Soliloquy of Chaos (S01E12)
Now You're Mine (S01E11)
další epizody (13)
Městečko Pines (TV seriál)
Bedtime Story (S02E10)
Time Will Tell (S02E07)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Yo soy capitán (S02E01)
2012 Skandál (TV seriál)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Geeking Out (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace