foto

Ron Cephas Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shazam!
2018 Dog Days
The Holiday Calendar
2014 Poslední K.O.
2013 Titus
2012 Watching TV with the Red Chinese
2010 Ashes
2008 Zatmění slunce (TV film)
2007 Across the Universe
2006 Half Nelson
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
On the One
2003 Na mou čest (TV film)
2002 Zákon gangu
2001 A Day in Black and White
Little Senegal
1999 Krutá daň (TV film)
Sladký ničema
1998 Nejlepší hráč

TV seriály

2018 Luke Cage (TV seriál)
I Get Physical (S02E04)
Wig Out (S02E03)
Straighten It Out (S02E02)
další epizody (4)
Tohle jsme my (TV seriál)
Six Thanksgivings (S03E08)
Katie Girls (S03E03)
A Philadelphia Story (S03E02)
další epizody (5)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Number Three (S02E10)
The Most Disappointed Man (S02E07)
Déjà Vu (S02E03)
další epizody (11)
2016 Luke Cage (TV seriál)
You Know My Steez (S01E13)
Soliloquy of Chaos (S01E12)
Manifest (S01E07)
další epizody (8)
The Get Down (TV seriál)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
Darkness is Your Candle (E03)
Where There is Ruin, There is Hope for a Treasure (E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Loni o Vánocích (S01E10)
Výlet (S01E09)
Poutník Rick (S01E08)
další epizody (10)
Mr. Robot (TV seriál)
eps2.1_k3rnel-pan1c.ksd (S02E03)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.9_zer0-day.avi (S01E10)
eps1.7_wh1ter0se.m4v (S01E08)
eps1.6_v1ew-s0urce.flv (S01E07)
další epizody (8)
Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Ani Bůh si nebude vědět rady, co s tebou (S03E09)
2014 Černá listina (TV seriál)
Dr. James Covington (No. 89) (S02E03)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
The Way Things Are (E06)
The Goat Rodeo (E02)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Veselá fraška (S05E16)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Entrapment (S07E09)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Slave (S06E19)
1994 New York Undercover (TV seriál)

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace