foto

Michael Rudder

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pays
2014 Mami!
2007 Great War, The (TV film)
2006 Ocelové boty
2005 Blízké nebezpečí (TV film)
2004 Nová Francie
2003 Robinson Crusoe (TV film)
2002 Dokonalá past
Pluto Nash
2001 Heart: The Marilyn Bell Story (TV film)
Kauza smrti
Pekelná kuchyně
Srdce na dlani (TV film)
2000 Varianova válka (TV film)
1999 Legenda Sleepy Hollow (TV film)
Taken
1996 Freccia azzurra, La
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
1994 Chvění touhy
Průlom (TV film)
1993 Úctyhodná žena II (TV film)
1991 Scanners II
1989 Buying Time
Ježíš z Montrealu
1988 Modernisté
1987 Blindside
1986 Nelítostná pomsta
Past na kočky
Perfect Timing (TV film)
Sonia
1985 Bez respektu
1984 Jan zonder vrees
The Surrogate
1983 Funny Farm, The
1981 Hot Touch, The

TV seriály

2010 My Life Me (TV seriál)
2002 Martin Snílek (TV seriál)
2000 Wunschpunsch (TV seriál)
Záhady slečny Mallardové (TV seriál)
1999 X-Chromosome (TV seriál)
1997 Animal Crackers (TV seriál)
Princezna Sissi (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)
1995 Scoop IV (TV seriál)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
1992 Malí létající medvídci (TV seriál)
Young Robin Hood (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1988 Bobobobs (TV seriál)
Haute tension (TV seriál)
Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
Ozu no mahôtsukai (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Taijó no ko Esteban (TV seriál)
1965 Bob Morane (TV seriál)

Dokumentární

1984 Democracy on Trial: The Morgentaler Affair

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace