foto

Anne Deleuze

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Coup de sang
2004 Ne quittez pas!
2003 L'Outremangeur
2002 Matka a dcera - návod k použití (TV film)
1999 Jamais sans toi (TV film)
1998 Tous ensemble (TV film)
1996 Chloé (TV film)
Le choix de la nuit (TV film)
Un amour impossible (TV film)
1995 Jefferson v Paříži
1993 Embrasse-moi vite! (TV film)
1987 Club de rencontres
1982 Guy de Maupassant
1980 Georges Dandin (TV film)
1979 Le crime des innocents (TV film)
1977 Krajkářka
1976 Dîner de famille (TV film)
1974 Les trois soeurs (TV film)
Vitesse du vent, La (TV film)
1972 Rak
1962 Zlatý člověk

TV seriály

2000 Žena zákona (TV seriál)
Mort clinique (S05E03)
1999 La crim' (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Černý hřebec (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1977 Richelieu (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Typhelle et Tourteron (TV seriál)
1974 Le deuil sied à Electre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Nans le berger (TV seriál)
1972 Thibault, Les (TV seriál)
1971 Une autre vie (TV seriál)
1970 Sixième sens, Le (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky