foto

Robert Romanus

  • nar. 17.7.1956 (62 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Talons of the Cranes
The Remake
2013 Midnight Game, The
2012 Route 30, Too!
2010 The Runaways
2009 Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
Road to the Altar
2007 Silnice č. 30
2006 Mojave Phone Booth
2005 Halfway House Christmas, A
Nákupní horečka
2004 Last Run, The
2003 Ideální společnost
Svůdníkovo desatero
2001 Socratic Method, The
2000 Bit Players
Straight Right
1999 Karlův pohřeb
Kometa
Valerie Flake
1998 Exposé
1997 Holka k nakousnutí
1991 Zmrtvýchvstalý
1989 Prázdniny v San Diegu
Zlá půlnoc
1988 Vražedný puls
1987 Duchem proti své vůli (TV film)
1986 Osudná neděle (TV film)
1985 Doktorem proti své vůli
1983 Kilroy Was Here
1982 Zlaté časy na Ridgemont High
1980 Liščata

TV seriály

2016 Code Black (TV seriál)
Second Year (S02E01)
2014 Město žen (TV seriál)
Zpátky do hry (S05E05)
2013 Legit (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Chris Cross (S11E13)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Flipside, The (TV seriál)
Wedding Band (TV seriál)
2010 Bite Me (TV seriál)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Vražda na ledě (S07E10)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2000 Baby Blues (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Cher osobně (S03E07)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Marnotratník (S01E09)
1983 Best of Times, The (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace