foto

Chantal Quesnelle

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Colossal Failure of the Modern Relationship
2013 Chuckyho kletba
Real Gangsters
2012 Život ve strachu (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
2003 Bod zvratu (TV film)
2000 Drtič
Sex a paní X (TV film)
Virtuální maminka (TV film)
1997 Nesprávný muž

TV seriály

2013 Hard Rock Medical (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Cuban Missiles (E06)
Kravaťáci (TV seriál)
Single White Spenny (TV seriál)
Život mezi kluky (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Coup de Grace (S01E13)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Těhotenství (S02E05)
Znovuzrozeni (S02E03)
LAX (S01E08)
další epizody (5)
2009 The Dating Guy (TV seriál)
2004 Zeroman (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Advokátka (S02E12)
2003 Odysea 5 (TV seriál)
Fossil (E19)
Rage (E18)
Follow the Leader (E16)
2002 I Love Mummy (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1998 Brutální Nikita (TV seriál)
Příkaz zabíjet (S02E06)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)

Dokumentární

2013 Karma's a B*tch! (TV seriál)
1998 SexTV (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky