foto

Annette Ekblom

  • nar. 1959
    New Brighton, Merseyside, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Historky z metra (TV film)
1997 Fotbalové opojení
Our Boy (TV film)
1994 Staggered
1989 Daleko domů (TV film)
1986 Čtvrté patro (TV film)

TV seriály

2008 Wallander (TV seriál)
2001 Pod povrchem (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Liverpool 1 (TV seriál)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
The Locksmith (TV seriál)
1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
Wild House, The (TV seriál)
1994 Law and Disorder (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1980 Going Out (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Noah's Castle (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace