foto

Seth Barrish

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Loupež ve velkém stylu
2016 Don't Think Twice
The Board
Wolves
2015 How He Fell in Love
Mistress America
Pravdivý příběh
Zvláštní příběh rodiny F
2014 Adult Beginners
2012 2 dny v New Yorku
2011 Happy New Year
2010 Poslední panic
2009 Zažít Woodstock
2007 Svatba podle Margot
2001 Final
2000 All the Wrong Places
1999 Astronautova žena
1987 Home Remedy

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Separate Together (S03E11)
Temný případ (TV seriál)
The Hour and the Day (S03E04)
2018 Miliardy (TV seriál)
Not You, Mr. Drake (S03E07)
Flaw in the Death Star (S03E05)
2017 Gypsy (TV seriál)
Neverland (E09)
Miliardy (TV seriál)
Golden Frog Time (S02E11)
Girls (TV seriál)
The Bounce (S06E07)
2016 Miliardy (TV seriál)
Quality of Life (S01E10)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Can You Marry a Moon? (S02E07)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Teherán (S04E04)
Východní křídlo (S04E02)
2013 Černá listina (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Devil's Breath (S03E21)
2010 Past Life (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
There Is No Room for You on My Ass (E17)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Páté stádium (S06E14)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Soudci (S04E23)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Fury (S05E08)
Surrender (S05E06)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Šílenství (S01E12)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Odkud na věčnost? (S02E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Collision (S10E11)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Disappeared (S08E19)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Virtue (S05E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Sleepwalk with Me

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace