foto

Bruce Alexander

  • nar. 18.6.1946 (73 let)
    Watford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Short Stay in Switzerland, A (TV film)
V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
1999 Vánoční koleda (TV film)
1997 Beyond Fear (TV film)
Zítřek nikdy neumírá
1994 Krůček k vraždě (TV film)
Ladybird Ladybird
Nostradamus
1993 Century
1982 Giro City
1981 Tiny Revolutions (TV film)
1980 Dlouhý Velký pátek

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Why've you brought that? (S01E07)
Do ladies do that? (S01E06)
Most Women Are Dull and Stupid (S01E04)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Šok z nového (S07E02)
2013 Láska a manželství (TV seriál)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové minulosti (S07E07)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Legacy of the Silver Shadow (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
The Thing About Vince (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
The Canterbury Tales (TV seriál)
1996 Mercury (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1993 Head Over Heels (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Waterfront Beat (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 This Is David Lander (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Případ Ojuka (S05E09)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2005 McLibel
2003 It Shouldn't Happen to a TV Actor (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky