foto

Beryl Cooke

  • nar. 1.11.1906
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.8.2001 (94 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Boy Who Never Was, The (TV film)
High Rise Donkey
1975 Going, Going, Gone... Free? (TV film)
1968 The Blood Beast Terror
1966 The Ghost of Monk's Island
1961 Monster of Highgate Ponds, The
1958 Them Nice Americans
1957 The Crooked Sky
1954 Conflict of Wings
Monsieur Ripois

TV seriály

1993 Century Falls (TV seriál)
Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
Health and Efficiency (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1991 Doctor at the Top (TV seriál)
Perfect Hero, A (TV seriál)
1990 Waiting for God (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Then Churchill Said to Me (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1977 Other One, The (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
No, Honestly (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Mr. Digby Darling (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1959 Don't Tell Father (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace