foto

Brian Croucher

  • nar. 23.1.1942 (78 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crucible of the Vampire
2017 Rise of the Footsoldier 3
Sunday Worship
We Still Steal the Old Way
2016 Sink
2015 A Girl and Her Gun
2014 C.O.O.L.I.O Time Travel Gangster
Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2012 Outside Bet
2011 Big Fat Gypsy Gangster
2008 Love Me Still
2004 Gory Greek Gods (TV film)
2003 Pomsta bratra
1994 Nakupování
1985 Underworld
1982 Scrubbers
1979 Nightingale Sang in Berkeley Square, A
1978 Waterloo Bridge Handicap, The
1974 Footsteps
1973 Šťastný to muž
1972 Made
1971 Burke and Hare
Nebezpečný bod

TV seriály

2018 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Art of War (S03E06)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Natural Lies (TV seriál)
1991 Bottom (TV seriál)
1990 The Upper Hand (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
Birds of a Feather (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
Rockliffe's Babies (TV seriál)
Running Wild (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Hideaway (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
The Collectors (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Vláda násilí (S01E04)
EastEnders (TV seriál)
Edge of Darkness (TV seriál)
Hold the Back Page (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
1984 Letty (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
Čas (S02E05)
1982 Hrdina pro nikoho (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Víkend na venkově (S04E13)
1979 Minder (TV seriál)
Quatermass (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Out (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
The XYY Man (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Noel's House Party (TV pořad)
1984 The Lenny Henry Show (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky