foto

Timothy Burd

  • nar. 17.9.1955 (63 let)
    Sudbury, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Hexecutioners
2013 Septic Man
2008 Repo: Genetická opera!
Saw 5
2006 Saw 3
2005 Looking for Angelina
Saw 2
Těžká váha
2004 Cizinec (TV film)
Resident Evil: Apokalypsa
Tyranosarie (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
2002 One for the Money (TV film)
2001 Stát se hvězdou
2000 Harlanská válka (TV film)
Quints (TV film)
Stopy vraha
1999 Sníh padá na cedry
1994 Deník Evelyn Lau (TV film)
Heart of a Child (TV film)
1988 Dreams Beyond Memory
Murder One
Sbohem, supermámo (TV film)
1987 City of Shadows
Last Man Standing
Prettykill
1986 The Truth About Alex (TV film)
1983 Emergency Room (TV film)
1982 Vražedná linka
1980 Chairman of the Board (TV film)
1977 The Ugly Little Boy (TV film)

TV seriály

2005 Kojak (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a rusovlasý cizinec (S01E11)
Odysea 5 (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Family Passions (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1975 Sidestreet (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ice Age Columbus: Who Were the First Americans (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace