foto

Ji-won Do

  • nar. 14.2.1966 (53 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hyeongijuung
2008 Modeon boi
2007 Peonchi reidi
2006 Maenbaleui Kibongi
Sarangddawin pilyoeobseo
Sinderella
2004 Ballet gyoseubso

TV seriály

2019 Dan, Hanaui Sarang (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
2014 Heelreo (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Ilmalui soonjung (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2010 Useora donghaeya (TV seriál)
2009 Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
2008 Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
Urideului haepi ending (TV seriál)
2004 Toji (TV seriál)
2002 Eommaeui norae (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
1999 Kwangki (TV seriál)
1998 Jongyihak (TV seriál)
1997 Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
1996 Hyeongjeui gang (TV seriál)
1995 Hotel (TV seriál)
Mokyoktangjip namjadeul (TV seriál)
1994 Kkareyiseuki (TV seriál)
1993 Pokpungui gyejeol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace