foto

Kristian Høgh Jeppesen

  • nar. 21.7.1977 (42 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skammerens datter II: Slangens gave
2017 Ať vyhraje ten lepší
2016 Ptáci nad průlivem
2015 Midtimellem
2014 Zabijáci
2013 Sex, drogy a daně
2009 Spi, děťátko, spi

TV seriály

2017 Mercur (TV seriál)
Rita (TV seriál)
Hjemme (S04E08)
Barndommens gade (S04E06)
Dig og mig (S04E05)
2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2011 Lykke (TV seriál)
2010 Vláda (TV seriál)
Okurková sezóna (S01E08)
2009 Kristian (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky