foto

Andreas Moisa

  • nar. 14.5.1977 (42 let)
    Rhede, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Aussicht
2015 On a ona (studentský film)
Platonow (TV film)
2014 Prinzip Mensch
2010 Narben im Beton (studentský film)
Projekt Frankenstein
2009 Teleportation
2008 Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
2006 Der Blaue Affe
Just in Time
2005 Morgen ist die Nacht vorbei

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die falsche Muse (S18E14)
Die Intrige (S18E12)
Goldkind (S18E11)
další epizody (12)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einsam (S17E10)
Die Brücke (S17E08)
Der Wert des Lebens (S16E22)
další epizody (6)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Heimatlos (S16E08)
Schutzlos (S16E07)
Harte Jungs (S16E06)
další epizody (9)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
Der dunkle Feind (S15E11)
Sprengstoff (S15E02)
další epizody (6)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
Der verlorene Sohn (S14E08)
Made in Bangladesh (S14E06)
další epizody (7)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Wille (S13E10)
Messezeiten (S13E09)
Der Schmetterling (S13E07)
další epizody (7)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Angst (S12E05)
Tod eines Lehrers (S12E03)
Stilbruch (S11E22)
další epizody (4)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Schafspelz (S09E09)
Klarer Kopf (S09E04)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der Auf-Schneider: Aufstieg und Fall eines deutschen Baulöwen (TV film)
2015 Buchenwald: Mýtus a realita (TV film)
2014 Terra X - Die Spur des Geldes (TV seriál)
2010 Vor v zakoně, vládce podsvětí
2009 Děti ve válce (TV film)
2007 Poklad Nibelungů (TV film)
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)
1982 Terra X (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Elternabend (S12E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky