foto

Victor McGuire

  • nar. 17.3.1964 (53 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Lock-In
2015 Daleko od hlučícího davu
Star Wars: Síla se probouzí
2012 Žena v černém
2011 Můj týden s Marilyn
2007 Jízda o život
Midsummer Madness
2006 Černá Dahlia
2005 Hellraiser: Pekelný svět
2004 Svatba po židovsku
2003 A Changed Man
2002 Prďoši
2001 Redemption Road
1998 Many Splintered Thing, A (TV film)
Sbal prachy a vypadni
1995 Sorry About Last Night (TV film)

TV seriály

2015 The Last Kingdom (TV seriál)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Na věky věků (TV seriál)
2011 Trollied (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 A Many Splintered Thing (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1998 Liverpool 1 (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Health and Efficiency (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 And There's More (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
1983 One Summer (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

TV pořady

2001 Comic Relief: Say Pants to Poverty (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1981 What Now? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace