foto

Trudie Goodwin

  • nar. 13.11.1951 (67 let)
    Lewisham, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Clink (TV seriál)
Home (E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1985 Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
Love in a Cold Climate (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2003 It Shouldn't Happen to a TV Actor (TV film)
2002 Time Shift (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
Wogan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace