foto

Tyler Butterworth

  • nar. 6.2.1959 (62 let)
    Redhill, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Černovous (TV film)
1988 Sžíravá vášeň
1983 Dva kavalíři z Verony (TV film)
1967 The Magnificent Two
1965 Drahoušek

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pilot: Part 1 (S01E01)
1998 The Mrs Bradley Mysteries (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Fiddlers Three (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
Murder of a Moderate Man (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)

Dokumentární

1967 Children Watch Us Drive (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky