foto

Tom Butcher

  • nar. 29.6.1963 (56 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Emulsion
2010 Cherry Tree Lane
2007 And When Did You Last See Your Father?
2000 Melt
Ptáče (TV film)
1999 Last Summer (TV film)
The Gorals Do Bristol (TV film)
1996 The Bill: Target

TV seriály

2012 Crime Stories (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál) - herec, a.z.
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 Miliband of Brothers (TV film)
2003 It Shouldn't Happen to a TV Actor (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace