foto

Tim Preece

  • nar. 5.8.1938 (79 let)
    Shrewsbury, Shropshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Masaryk
2014 A Kindness
2010 Muž ve stínu
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
2006 Secret Life of Mrs. Beeton, The (TV film)
2005 Královnina sestra (TV film)
Prstoklad (TV film)
2004 Frances Tuesday (TV film)
Jarmark marnosti
2001 Sladká pomsta (TV film)
2000 Love Hurts
The Wyvern Mystery (TV film)
1995 Červencová slavnost
Plant, The (TV film)
1986 Terry on the Fence
1985 Shadowlands (TV film)
1983 Events in a Museum (TV film)
Flying Into the Wind (TV film)
Red Monarch (TV film)
1982 Brimstone and Treacle
1976 Out of the Trees (TV film)
1969 Křížovka

TV seriály

2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
2009 Monday Monday (TV seriál)
2005 Robinsons, The (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)
Spine Chillers (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Zachraň mě! (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
My Uncle Silas (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1998 Kiss Me Kate (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
Chalk (TV seriál)
McLibel! (TV seriál)
Noemova archa (TV seriál)
Plotlands (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Expert Witness (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Into the Fire (TV seriál)
Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Jake's Progress (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Just William (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Growing Rich (TV seriál)
Virtual Murder (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Waiting for God (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
Nice Work (TV seriál)
1987 Porterhouse Blue (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Bagthorpe Saga, The (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
1980 Forgive Our Foolish Ways (TV seriál)
Glamour Girls, The (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Making Faces (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sword of Honour (TV seriál)
1966 Lord Raingo (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
1967 The World About Us (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace