foto

Tom Mannion

  • nar. Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Waterboys
2010 Centurion
F
2006 Puč (TV film)
2004 Bratři
Za mořem
2001 Iris
2000 Holčičky na zabití
1998 Krupiér
1996 Kapitán Poldark (TV film)
1991 Pirát Prince (TV film)
1987 Lady's Not for Burning, The (TV film)
1985 Cyrano z Bergeracu (TV film)
1983 Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1979 That Sinking Feeling

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The House Always Wins (S01E09)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
2012 Komplicové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2010 Identity (TV seriál)
Lip Service (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S08E03)
2008 John Adams (TV seriál)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
The Con Is On (S01E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hříšná porota (S07E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2001 Table 12 (TV seriál)
The Cazalets (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Nástroj spravedlnosti (S10E01)
1990 Spatz (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Up the Garden Path (TV seriál)
1988 Inspektor Taggart (TV seriál)
Kořeny zla (S04E02)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1981 Triangle (TV seriál)
1980 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace