foto

Trevor Laird

  • nar. 11.7.1957 (62 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 One Man, Two Guvnors (divadelní záznam)
1996 Tajnosti a lži
1991 Bernard and the Genie (TV film)
Smack and Thistle (TV film)
1985 Water
1982 Walter (TV film)
1981 Burning an Illusion
1980 Babylon
Dlouhý Velký pátek
1979 Quadrophenia

TV seriály

2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 The Job Lot (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
Swimming In Murder (S04E05)
2012 Toast of London (TV seriál)
2010 Detektiv Thorne: Ospalá dívka (TV seriál)
2009 Trinity (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál) - herec, a.z.
2004 Vraždy v muzeu (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Místní nula (S02E03)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Undercover Heart (TV seriál)
1996 Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
Struggle (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace