foto

Tim Dantay

  • nar. 1963
    Manchester, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Everest
2012 Boys on Film 8: Cruel Britannia
2011 Powder
2010 Nightswimming
2008 Fast track: no limits
Summer
The Crew
2000 Thin Ice (TV film)

TV seriály

2013 Southcliffe (TV seriál)
All Souls (E04)
Sorrow's Child (E03)
The Hollow Shore (E01)
2011 32 Brinkburn Street (TV seriál)
Injustice (TV seriál)
Monroe (TV seriál)
Mount Pleasant (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Ďáblův přítel - 2. část (S01E06)
Ďáblův přítel - 1. část (S01E05)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
Courtroom, The (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
Noemova archa (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Hollyoaks (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
Common As Muck (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Made in Heaven (TV seriál)
Medics (TV seriál)
Waterfront Beat (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lost Empires (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace