foto

Theresa Watson

  • nar. Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mr. Turner
Paddington
2009 Jasná hvězda
2002 Na špičce jazyka (TV film)
1999 Páté přes deváté
1996 Tajnosti a lži
1983 Dombey & Son
1976 The Morning Spider
1973 After Loch Lomond (TV film)

TV seriály

2012 Toast of London (TV seriál)
2000 Down to Earth (TV seriál)
1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1980 Question of Guilt, A (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky