foto

Mario Babic

  • nar. 19.5.1987 (33 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mon Ket
2017 1603
2016 Across the River
Fighting Heart
Sex Doll
2015 The Singleton
2014 27, Memory Lane
Beneath a Neon Tide
Železná srdce
2013 I'm Still Here

TV seriály

2015 The Royals (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 The Singleton

Producentská filmografie

Filmy

2015 The Singleton

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky