foto

Thor Bishopric

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pinocchio (TV film)
2009 Kocour v botách
2005 Invasion of the Space Lobsters
1996 Freccia azzurra, La
1992 La leyenda del viento del Norte
1989 Hledání zázraků (TV film)
1988 Dubnové ráno (TV film)
1985 Bez respektu
1981 Heavy Metal
1978 Jacob Two-Two Meets the Hooded Fang

TV seriály

2019 Ping and Friends (TV seriál)
2015 H2O Podmořská dobrodružství (TV seriál)
2010 My Life Me (TV seriál)
2004 Flatmania (TV seriál)
Woofy (TV seriál)
1997 Animal Crackers (TV seriál)
Wimzie's House (TV seriál)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1992 Spirou (TV seriál)
Young Robin Hood (TV seriál)
1991 Clyde (TV seriál)
Malá mořská víla (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1972 Kaši no ki Mokku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky