foto

Laurent Aknin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Sám proti všem

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 L'étudiante et monsieur Henri
2013 Paris à tout prix
2012 Eléonore l'intrépide (TV film)
2011 Encore heureux
2009 Každý druhý týden (a půlka prázdnin)
2006 On va s'aimer
2004 Cachez-moi!
2002 Irene

TV seriály

2017 Paf le Chien (TV seriál)
2008 Matt's Monsters (TV seriál)
2004 Woofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky