foto

Wolf Kahler

  • nar. 3.4.1940 (78 let)
    Kiel, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cognition
2012 Full Firearms
Zevláci vs. Zombíci
2011 Sherlock Holmes: Hra stínů
2010 Smrt v Šanghaji
2008 Haber
2005 E=mc² (TV film)
The Girl in the Café (TV film)
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2001 Charlotte Gray
Ztracený prapor (TV film)
Červené barety (TV film)
2000 Britannic (TV film)
1999 Strážní andělé (TV film)
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
1997 Jak si usteleš... (TV film)
Světlo z ohně
1996 Loch Ness
1994 Backbeat
1993 Soumrak dne
1992 Záblesk
1991 One Against the Wind (TV film)
1989 The Man Who Lived at the Ritz (TV film)
1987 Tucet špinavců III: Smrtelná mise (TV film)
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
Zet a dvě nuly
1983 Ascendancy
Cesta do Číny
Pevnost
Tajemný protivník (TV film)
1982 Ohnivá liška
Remembrance
1981 Dobyvatelé ztracené archy
Velekněz lásky
1980 Hra s diamanty
Mořští vlci
1979 Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
The Lady Vanishes
Záhadné písčiny
1978 Hoši z Brazílie
Oddíl 10 z Navarone
1977 Pochoduj nebo zemři
1976 Orel přistál
1975 Barry Lyndon

TV seriály

2015 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
2014 Fleming (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
2000 Metropolis (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
The Dirty Dozen (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Space (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Skandál v Čechách (S01E01)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1980 The Spoils of War (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
The Standard (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2013 Nacistické megastavby (TV seriál)
2002 Odhalení (TV seriál)
1980 Don Siegel: Last of the Independents (TV film)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace