foto

Sandra Gough

  • nar. 2.8.1943 (76 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Vacuuming Completely Nude in Paradise (TV film)
2000 The Van Boys
1998 Women of Coronation Street - a.z.
1994 Pauline Calf's Wedding Video (TV film)
1993 Paul Calf's Video Diary (TV film)
Roy Chubby Brown: Exposed
1983 Garderobiér

TV seriály

2000 Fat Friends (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
1994 Věčný poutník (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1988 How to Be Cool (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1986 Hideaway (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
1982 Foxy Lady (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky