foto

Steve North

  • nar. 1965
    Dorking, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I Am Hooligan
2013 Uzavřený kruh
2003 Day Britain Stopped, The (TV film)
2001 South West 9

TV seriály

2010 Mongrels (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nevinnost sama (S10E06)
2006 Vital Signs (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Is Harry on the Boat? (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace