foto

Shaw Taylor

  • nar. 26.10.1924
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.3.2015 (90 let)
    Totland. Isle of Wight, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Cinderella: The Shoe Must Go On (TV film)
1978 Dotek Medúzy
1977 Adventures of a Private Eye
1956 X the Unknown

TV seriály

2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Charity Begins At Home (S01E07)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1982 Does the Team Think? (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1974 Thick as Thieves (TV seriál)
1973 Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Alexander the Greatest (TV seriál)
1970 The Misfit (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1957 Silver Sword, The (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1973 What a Carry On! (TV film)

Host

TV pořady

1982 No 73 (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace