foto

Jean Curtelin

  • nar. 25.12.1932
    Francie
  • zem. 28.5.2000 (67 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 L'enfant et les loups (TV film)
1995 Comment épouser un héritage? (TV film)
1993 Zločin
1989 Barbare, La
1988 Il y a maldonne
1986 Suivez mon regard
1985 Pekelný vlak
1976 Les Oeufs brouillés
1975 Pan Dupont
1969 Co nutí krokodýly utíkat?
1965 Mission spéciale à Caracas

TV seriály

1990 Gorille, Le (TV seriál)
1988 Coup de foudre (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1973 Graine d'ortie (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Pekelný vlak
1984 Rat, Le (TV film)
Rozmar
1977 Poslední polibek
1976 Les Oeufs brouillés

TV seriály

1973 Graine d'ortie (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1986 Suivez mon regard

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Marseillaise, La (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky