foto

Jasmin Hahn

  • nar. 6.12.1971 (48 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hedda (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Spurlos verschwunden (TV film)
2004 Zwischen Liebe und Tod (TV film)

TV seriály

1999 Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé vítězství (S03E16)
Smrt chlapce (S03E15)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Notaufnahme (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky