foto

René Hubert

  • nar. 7.10.1895
    Frauenfeld, Švýcarsko
  • zem. 1976
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1964 The Visit
1962 The Four Horsemen of the Apocalypse
1956 Anastasia
1954 Desirée
1950 A Ticket to Tomahawk
Love That Brute
Zlomený šíp
1949 Oh, You Beautiful Doll
The Beautiful Blonde from Bashful Bend
The Fan
1948 Dáma v hermelínu
Fury at Furnace Creek
Green Grass of Wyoming
When My Baby Smiles at Me
1947 13 Rue Madeleine
Carnival in Costa Rica
Moss Rose
The Late George Apley
Věčná Ambra
1946 Centennial Summer
Dragonwyck
Můj miláček Klementina
Wake Up and Dream
1945 And Then There Were None
Captain Eddie
Diamond Horseshoe
Královský skandál
Nob Hill
Náměstí kocoviny
State Fair
1944 Buffalo Bill
Irish Eyes Are Smiling
Pin Up Girl
Pět Sullivanů
Stalo se zítra
The Lodger
Wilson
Záchranný člun
1943 Bomber's Moon
Claudia
Happy Land
Jana Eyrová
Láska není hřích
Paris After Dark
Posvátné manželství
Píseň o Bernadettě
Sweet Rosie O'Grady
The Powers Girl
Wintertime
1942 Pýcha Yankeeů
Twin Beds
1941 Kráska z Nového Orleánsu
Lady Hamiltonová
Lydia
New Wine
1939 Over the Moon
Čtyři péra
1938 Američan v Oxfordu
Break the News
Povstalci z hor
Sky's the Limit, The
Sweet Devil
The Divorce of Lady X
1937 Farewell Again
Osudná cesta
Paradise for Two
Požár nad Anglií
Rudá sutana
The Return of the Scarlet Pimpernel
Večeře v Ritzu
Wings of the Morning
1936 Muži nejsou bozi
Svět za sto let
1935 Doubting Thomas
Here's to Romance
It's a Small World
Jeho malá přítelkyně
Lottery Lover
Orchids to You
Our Little Girl
Spring Tonic
The Daring Young Man
The Farmer Takes a Wife
Under the Pampas Moon
1934 Elinor Norton
Liliom
Marie Galante
Music in the Air
Servants' Entrance
Volha v plamenech (francouzská verze)
1933 Guerre des valses, La
Perfect Understanding
Quatorze Juillet
Valčíková válka
1932 Flesh
Tumultes
1931 A Tailor Made Man
Ať žije svoboda
Bomby nad Monte Carlem
Capitaine Craddock, Le
Daybreak
Gentleman's Fate
Indiscreet
Stepping Out
The Easiest Way
The Great Meadow
The Prodigal
1930 Liebeswalzer
Liebling der Götter
Pod střechami Paříže
Temporary Widow, The
The Love Waltz
Tři mládenci od benzinu
What a Widow!
1929 Asfalt
Lež Niny Petrovny
Manolescu, Král dobrodruhů
1927 Adam and Evil
After Midnight
Foreign Devils
Frisco Sally Levy
On Ze Boulevard
Quality Street
The Callahans and the Murphys
Twelve Miles Out
Vypálené znamení
1926 Beau Geste
The Untamed Lady
1925 Madame Sans-Gêne
Stage Struck
The Coast of Folly

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace