foto

Bodo Schwarz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Die letzte Nacht zum Fürchten (TV film)
1989 Der Tölpelhans

TV seriály

2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Lockvogel (S02E08)
Totentanz (S02E07)
Jagdrevier (S02E05)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Börsenfieber (S01E12)
Der letzte Blues (S01E11)
Tod im Internat (S01E10)
další epizody (6)
1998 Mallorca (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Die letzte Nacht zum Fürchten (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Wissen ist Macht (S02E06)
1994 Die Wache (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky