foto

Taisaku Akino

  • nar. 14.2.1943 (76 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sengoku Girl to Kendo Boy
2017 Gokko
2014 Kiso orion (TV film)
Morimura Seiiči no šúčakueki širízu 28: Zankokuna šikai (TV film)
2011 Hômukamingu
2009 Boku wa umi ga mitakunarimashita
2004 Izo
2003 Pretty Woman
2002 Bunšó kanteinin Širatori Ajame no džiken fairu: Sanman bun no iči no kokuhacu (TV film)
2001 Araburu tamašiitači
Kindaiči šónen džikenbo (TV film)
1998 Ohaka ga nai!
Taxi Driver no Suiri Nisshi 8 (TV film)
1994 Menkjo ga nai!
Udemakuri kangofu monogatari 3: Nekkecuhen (TV film)
1993 Waga ai no uta - Taki Rentaró monogatari
1988 Futari botchi
Kaitó Ruby
Kanašii iro janen
1978 Kigeki jakušatači: Kúpá to Géburu
Pinku redi no katsudoshashin
1975 Nippon bidžo monogatari: Onna no naka no onna
1973 Hissacu šikakenin
1972 Otoko wa curai jo: Toradžiró jumemakura
Otoko wa curai jo: Šibamata bodžó
1970 Otoko wa curai jo: Bókjó hen
Šin Otoko wa curai jo
1969 Otoko wa curai jo
Zoku Otoko wa curai jo
1968 Taijó no ódži: Horus no daibóken

TV seriály

2015 Bonkura 2 (TV seriál)
2014 Bonkura (TV seriál)
2013 Keidži 110 kiro (TV seriál)
2003 Kokoro (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
1983 Fukei-san wa madžo (TV seriál)
1981 Mó ičido haru (TV seriál)
1979 Asahigaoka no daitórjó (TV seriál)
San-nen B-gumi Kinpači sensei (TV seriál)
Čotto my way (TV seriál)
1976 Oretači no asa (TV seriál)
1975 Oretači no tabi (TV seriál)
1972 Hissacu šikakenin (TV seriál)
1968 Otoko wa curai jo (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky