foto

Rob Spendlove

  • nar. 1.5.1953 (67 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Where There's Smoke (TV film)
1998 Children of the New Forest (TV film)
1994 Backbeat
1993 Ve jménu otce
1992 Rachel's Dream (TV film)
1986 Tai-Pan

TV seriály

2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Krůček k vraždě (TV seriál)
Memories (S02E07)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Noemova archa (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Choir, The (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Natural Lies (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
TECX (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
Pachuť smrti (TV seriál)
That's Love (TV seriál)
Thompson (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Lizzie's Pictures (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál) - herec, a.z.
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1970 Queenie's Castle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky