foto

Richard Thorp

  • nar. 2.1.1932
    Purley, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.5.2013 (81 let)
    Leeds, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Suburban Wives
1963 Bitter Harvest
Lancelot and Guinevere
Mystery Submarine
1957 The Good Companions
There's Always a Thursday
1955 Ďáblové v oblacích
1949 Melody in the Dark

TV seriály

1984 The Brief (TV seriál)
1979 To the Manor Born (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Timeslip (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Watch the Birdies (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
Life with the Lyons (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace